Стратегии за залагане

В нашата секция „стратегии за залагане“ ви представяме различните възможности за залагания и как да се поставят добри залози да се размножават си дялове. Ето защо ние имаме нашите зъби в най-често срещаните и най-популярните стратегии онлайн залагания и събра важна информация за тях, за да Ви го осигурим.

Работихме с добър преглед на всички стратегии и създадохме таблици и фигури, за да ви даде по-добро разбиране на сложността на някои от тях. Давайки добри примери ние се опитваме да направим най-сложни практики по-разбираеми. Освен това, по примера на някои утвърдени стратегии, което искаме да ви покажем колко пари можете да направите, ако залагате само малки количества вече има смисъл или ако трябва да играе на високо, за да спечели висока. Освен това, ние ви покаже кои спортни годни който стратегия най-добре. Приятно четене на нашите членове!
Обратно & Lay

Стратегията на Back & Lay дава приятно разнообразие в света на спортните залагания. Докато „назад“ -bets са най-често срещаният вид на спортни залози, където заложите на определен резултат от игра / събитие, с „лежеше“ -bet залагате срещу него. Това, което прави тази стратегия, така интересно е, че можете да се справят и да продават със собствените си залози на книги вземащите като Betfair. […] Чети повече

Двоен шанс

залог на Double Chance е онлайн стратегия за залагане, което е особено интересно за повече желаят риск залагащите. В резултат на залагания върху два изхода на една игра, шансовете ви да спечелите залога повиши с 33%.

Резултатът / целодневните залози

С тази система за залагания можете да получите малко по-рисковано. В този сценарий заложите на двете, класирането половин работно време и в резултат на пълно работно време на игра. Ние ви даде представа за това как този вид залог изглежда, когато го е спечелил и ще ви даде информация за шансовете си за спечелване. Освен това, ние ще ви покажем най-подходящите спортове за тази стратегия

недъг

Хендикап залозите са най-интересните, когато се очаква любимо победа. Следата зад тази концепция е, че заложите на един отбор се започне с изоставане (хендикап), които трябва да се изравни по време на играта. Чрез хендикапа шансовете обикновено получават начин по-високи, отколкото ако просто заложите на регулярна победа на този отбор.

Head до главата залози

Както името му дава далеч с тази стратегия вие залагате на конкуриращи се на две физически лица в рамките на конкурс. Това е най-вече интересно, когато залагания върху индивидуалните спортове, но можете да заложите на двама състезатели на спортен екип и нека ги почти засили един срещу друг.