Стратегии за онлайн залагане – продължение

Хеджирането

Подобно на реалните борсови борси можете да хеджират залозите си срещу евентуални загуби чрез продажба и закупуване на други залози. Betfair е най-честата книга-мейкър, който предлага възможности за хеджиране на залозите си. Ако искате да научите как работи и да получите кратко въведение и добри примери, последвайте линка и да научат повече за тази интересна стратегия за залагане.

Multibet

Целта на стратегията за залагане на Multi-залози е да получат по-висока обща странно, като добавите няколко единични залози (наречени „краката“) до един залог. Трябва да се има предвид, че с тази стратегия залагания риска от загуба на увеличенията залог с всяка добавена крак като шансовете да получат по-високи и по-високи. Multi-залози или Комбинации са най-интересните футболни залози, но можете да направите добра печалба от други спортове, както добре.

Последната минута-Goal

В тази статия ще опишем тази атрактивна стратегия на последната минута залози. През последните няколко години тази стратегия е станала все по-популярни, особено за игри свидетели и където залози на живо са на разположение. нататъшни постижения Една игра, толкова по-висок коефициент на гол няма да бъдат вкарани GET. В този случай можете да се обзаложите срещу текущото класиране и можете да спечелите някои добри печалби.

Lucky 15 залог

Като напредък на янки Залог на Lucky 15 залог включва, очевидно, 15 залози. Тези 15 залози се състоят от 4 единични залози, 6 мулти два крака, 4 с три крака мулти и 1 мулти четири крака. Как тази стратегия работи и колко големи шансовете си за спечелване са, са показани в тази статия.

Над / под

Тази хубава и проста стратегия за залагане се обяснява лесно. Трябва да разбера, ако има повече или по-малко голове / точки и т.н. вкара от определена сума по време на игра. Въпреки че започна с залага само върху размера на головете по време на футболен мач, до сега можете да залагате на почти всичко, което е броим. Ето защо тази стратегия е не само наемане на работа за футболни залози, но също и за други спортове като баскетбол, тенис или основно всяка друга игра.

Скоркаст / wincast

В двете Скоркаст и wincast трябва да заложи на един човек, за да вкара гол. Единствената разлика между тези две стратегии е, че допълнително да голмайсторът на sorecast залог трябва да отгатне точния резултат от мача полето, докато при wincast залог, че е достатъчно да се предскаже печеливш екип. И в двата случая имате нужда от малко късмет, за да спечели, но с по-добро познаване на конкурентните отбори можете да направите добри пари